Хасково

Измама: Възрастна жена даде 2000 лева за задържан колет на границата

Телефон69-годишна жителка на Меричлери е била измамена с 2000 лева, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В неделя около 11:30 часа е получен сигнал от жената, че предния ден около 19:00 часа лице от мъжки пол й се е обадило по стационарния телефон. Мъжът се представил за племенника й и я помолил да освободи задържан на границата колет.

За получаването му обаче, измамникът заявил, че трябва да плати 2470 лева. Малко след полунощ, жената предала наличните си 2000 лева на непознато лице пред дома си на улица „Братя Стайкови“.

По-късно се усетила, че е измамена и позвънила на полицейските служители. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аз съм демократичен човек
аз съм демократичен човек
25.02.2013 13:35 13:35

НЕ ИМ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ОСТАВЯТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА БЕЗ ХРАНА И ВОДА , ТОЧНО НА СТАРИ ГОДИНИ КОГАТО ИМАТ НАЙ МНОГО ВУЖДА. НЯМА НИЩО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА И НЯКОЙ ТЯХ НА СТАРИ ГОДИНИ ЩЕ ГИ ИЗМАМИ И ЩЕ ИМ ВЗЕМЕ НЕ 2 000 , А ВСИЧКО КОЕТО ИМАТ !!!!!

ТАРИКАТ
ТАРИКАТ
25.02.2013 13:59 13:59

ДОКАТО ИМА БАЛАМИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ А ДОКАТО НЕ ВЗЕМАТ ДА ГИ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА ЩЕ ИМА И ИЗМАМИ……ДА СТЕ ЧУЛИ ДА ВКАРАТ НА ТОПЛО НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ

Back to top button