Хасково

В ОДЗ „Ежко Бежко“ откриха яслена група и посрещнаха Баба Марта

Баба МартаНова яслена група бе открита в ОДЗ „Ежко Бежко“ в Хасково. Групата се сформира за първи път заради големия интерес от страна на родителите. В нея са записани 25 деца до 3 години, съобщи директорът Елена Каръмова. Днес от тях присъстваха 8, най-малкото от които е на година и три месеца.

Малчуганите се помещават в отремонтирано крило на детското заведение, което бе тържествено открито днес от директорите на дирекции в общината Васил Несторов и Стоянка Перчемлиева. През септември се очаква да бъде разкрита още една яслена група. Вече са подадени 23 молби от родители, а приемът продължава. Иначе в детската градина към заведението са записани още 70 деца.

„Ежко Бежко“ е най-новата градина в Хасково и се помещава в сградата на бившия Дом „Надежда“. Тя заработи от 1 септември, миналата година, а с решение на Общинския съвет наскоро бе преобразувана в Обединено детско заведение.  

Събитието съвпадна с посрещането на Баба Марта. Тя пристигна при децата рано сутринта, а те я изненадаха с много стихчета и песни. Баба Марта върза на всички деца мартенички, за да бъдат живи и здрави, бели и червени.

 Баба Марта Баба Марта 
 Баба Марта  Баба Марта

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
РОДИТЕЛ
РОДИТЕЛ
01.03.2013 19:13 19:13

Не забравяйте,че Ежко Бежко има бодли!И едва ли има толкова много деца!Защо от 25 ясленски има само 8????А изобщо колко деца посещават градината?И кой обучава децата?Учители,които въобще не са работили в нормална детска градина и с родители?Кому е нужна тази реклама на градината?Да се намери директорско място на някоя селска директорка отново,защото вече стана традиция в нашия град селските директорки,които почти не са работили в града с деца да стават директорки на детски градини в гр.Хасково.Не ви ли намирисва на неуважение ,дори на унижение на „Некъдърни“ учителки,работили цял живот в града ,търпейки капризите на родители и ръководители???

родител от Ежко Бежко
родител от Ежко Бежко
02.03.2013 9:01 9:01

Този коментар е изключително завистлив и обиден към учители и директори като цяло. По какви критерий разделяте селски от градски учители? Как можете да изказвате толкова злобно мнение и да принизявате учителския труд?!? И не само! Разделяте и обиждате по този начин и децата в детските градини по селата. И какво означава „нормална детска градина“ ?!?!
Детето ми посещава тази “ ненормална“ градина. Моите впечатления са удивителни от колектива, който работи там. Не ме интересува кой откъде е дошъл и кой къде е работил. За мен най-важното е, че детето ми расте щастливо в тази среда.
Моля ви, не изливайте помията си, основана на личните ви завистливи чувства, върху детските институции.

Back to top button