Регион

23-годишен убит, задържаха 35-годишния му приятел

Полиция23-годишен мъж е доведен мъртъв в харманлийската болница. Вчера сутринта той бил докаран от 35-годишен мъж, който заявил, че го е открил в безпомощно състояние в центъра на село Надежден, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Починалият Калин е откаран за аутопсия в съдебна медицина – Хасково. По първоначални данни става въпрос за множество хематоми по главата и гърдите, вследствие на удари с твърд предмет.

Сформираната оперативна група е извършила претърсвания в дома на починалия и на довелия го в болницата мъж. Полицейските служители са установили, че въпросната вечер двамата са били заедно в къщата на жертвата.

Иззети са доказателства, сочещи съпричастността на 35-годишния мъж към смъртта на приятеля му, поради което той е задържан до 24 часа в харманлийския арест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button