Хасково

МВР: Ерол е убил 23-годишният Калин край микроязовир до Върбово

Image36-годишният Ерол М. е извършител на убийството на 23-годишния приятел Калин Георгиев, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково. За вината му в тежкото престъпление харманлийските криминалисти са събрали достатъчно данни.

В неделя сутринта Калин е откаран в болницата в Харманли от приятеля си, който първоначално твърдял пред полицаите, че го е открил в безпомощно състояние в центъра на село Надежден. Във фаталната вечер двамата са били заедно и са пили в къщата на жертвата в селото.

Направената аутопсия е установила, че Калин е починал вследствие от задушаване. Преди смъртта му са нанесени множество удари по тялото и главата. В кръвта му медиците са установили и известно количество дрога.
 
Криминалистите са извършили процесуално-следствени действия в къщата, стопанисвана от задържания и прилежащите й постройки в село Надежден. В гараж към къщата са открити 684 грама бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на амфетамин. След проведени беседи с Ерол е установено и мястото, където най-вероятно е настъпила смъртта на жертвата. Става въпрос за микроязовир, намиращ се на 500 метра от харманлийското село Върбово. В язовира, полицейските служители са открили обувките и чорапите на жертвата.

При проверка на БМВ-то на задържания са открити и дрехите на жертвата, завивки и следи от кръв. Разпитани са и свидетели, които са видели двамата приятели във фаталната вечер.

Ерол е задържан с прокурорска мярка за 72 часа в следствения арест в Хасково. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button