Хасково

Служител от Харманли хванат с цигара в кабинета си, отнася акт

ImageАдминистративен служител от Харманли е бил глобен заради пушене на работното си място, съобщи днес директорът на Дирекция „Профилактика на болестите и промоция на здравето” към Регионалната здравна инспекция д-р Иван Александров.

Той отказа да съобщи в коя институция е работел въпросният служител като уточни само, че става въпрос за бюджетна организация. До РЗИ-Хасково са били получени два сигнала, че там се пуши и проверката на място действително е установила нарушението. Служителят е хванат с цигара в кабинета си, за което е отнесъл акт.

Рядко имаме такива случаи, но това не означава, че не правим проверки по институциите и в това отношение сме безкомпромисни, категоричен бе д-р Александров.

Още четири акта за пушене са съставени през февруари за неспазване на забраната за пушене. 4 от тях са на управители на заведения в региона, а един на сервитьорка. Общо 235 проверки са извършили от никотиновата полиция през февруари. Съставени са 9 предписания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button