Хасково

9-годишно момче плаши с бомба училище, било обидено на школото

Image9-годишно момче е отправило заплаха за поставено взривно устройство в училище „Пенчо Славейков“ в Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера в 13,13 часа на тел.112 е получено съобщение от анонимен глас за поставена бомба в училището. На място веднага е изпратена оперативната група, която е извършила проверка в училището, но взривно устройство не било открило.

Последвалите издирвателни действия на полицейските служители установили, че сигналът е подаден от 9-годишно момче. То отправило заплахата за бомба от мобилния си телефон. Детето обяснило, че е обидено, защото преди месец било изключено от училището.

На майката на момчето е съставен акт, а за случая е уведомена местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, уточниха от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button