Хасково

Спипаха крадци на алкохол и шоколади

Image30 литра вино пратиха в ареста 32-годишен мъж от село Елена. Задържаният откраднал виното от гараж в селото, където проникнал след изкъртване на металната му врата. Оттам той задигнал още ел.двигател и земеделски инструменти.

Също за кражба в Районното полицейско управление в Димитровград е задържан 17-годишен младеж от село Криво поле, който е познат на органите на реда. Криминалистите са доказали, че той е автор на  кражбата от преди дни от бистро, намиращо се на паркинг на завод в бригадирския град. Оттам младежът
откраднал шоколади, радиоуредба и монети на стойност 20 лева.

В Свиленград с полицейска мярка „задържане” е 38-годишен мъж от града, заловен след кражба на бутилка алкохол от хранителен хипермаркет. В хода на работата се е установило, че свиленградчанинът преди дни е откраднал още една бутилка алкохол от същия магазин. Стойността на откраднатото е около 50 лева.

Неизвестен засега остава крадец в Хасково, който е проникнал през дървен прозорец в къща на улица „13 март“. Извършена е кражба на телевизор, монитор и компютър, куфар за дрехи и 11 старинни монети от неблагороден метал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button