Хасково

До 10 000 лева глоба за организатори на киноложка изложба

Кучета, илюстрацияДо 10 000 лева глоба ще отнесат организатори на Киноложка изложба край Хасково, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на Националната агенция по приходите.

През почивните дни данъчните са извършили съвместна операция по линия на укриване на приходи. В хода на проверката е установено, че записването на участниците става след плащане на такса, която е предварително определена.

Срещу таксата се съставя договор за дарение и се издава номер на участника и талон с описаните данни на представяното куче. До участие не са се допускали кандидати, които не са направили дарение. Събраните средства от участниците към момента на проверката са били 1 525 лева и 2 640 евро. Организаторите на изложбата не са разполагали с фискално устройство.

Служителите на НАП – Хасково са съставили протокол за установеното административно нарушение. По случая е образувана полицейска преписка, уточняват от Областната дирекция на МВР Работата по случая продължава. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БАТ САЛИ
БАТ САЛИ
18.03.2013 12:54 12:54

А паричките от даренията къде ще отидат?
На Узунжовската мастия в джоба нали…
Еей този няма ли да спре с тия идиотщини,
мръсен мангал с мангал…

Мехмед
Мехмед
18.03.2013 13:06 13:06

Това кучето е много лошо и мръсно животно. Като бях в Дубай там хората ако се допре до куче изрязва парче от дрехата дето го е допрял- толкова мръсно животно е. Най-лоша обида е да ти кажат- куче. Тука народа е прост и си го гледа в къщи, ама много има да патят кучетарите на ноя свят!

Бай Сали
Бай Сали
18.03.2013 16:31 16:31

То по лоши и мръсни хора от тия в Дубай едва ли има. На тях все някой друг им е виновен. Ако не е прасе, ще е куче, или жените им, или комшиите им… С нетърпение чакам да им свърши петролеца, че да си почине малко света от тия мангали.

Анонимен
Анонимен
18.03.2013 19:17 19:17

Меметь,тебе кой та е*ава в калабълъка,недея да даваш квалификации кой прост кой не,щото ще ядеш к*руца-анадънма?

Анонимен
Анонимен
18.03.2013 21:57 21:57

Парите отиват по организацията и обслужването на изложбата.Често се случва организатора на изложба да излезе на червено и да се наложи да дава средства извън събраните . Когато човек организира и проведе подобно мероприятие може да разбере това.

kiro
kiro
19.03.2013 10:08 10:08

vijdateli vzeha masovo ubiystvo po sofia na siganite sramota za bg vseki ako vzeme da zastrela sigani balgari razni drugi kakvo şe stane nali biyahme mnogo gramotni hora siganino sabudise

Back to top button