Хасково

Извънкласните си дейности показаха в Професионалната гимназия по туризъм

ПГТ - ХасковоОбщо представяне на извънкласните си дейности показаха за първи път учениците от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ в Хасково. То бе в рамките на спечелен проект, а сред гостите на днешния празник бяха експерти от Регионалния образователен инспекторат.

В извънкласните дейности на училището участват 108 възпитаници. Те са разпределени в 10 клуба, които имат различна насоченост и област на работа. Мажоретките от Студиото по танци, които откриха събитието, са сред най-атрактивните участници. Танцът им бе бурно аплодиран от техните съученици. Последваха изпълнения на Клуб „Числата в света на нотите и нотите в света на числата“ под музикалния съпровод на акордион на учителката по математика Ваня Далбаджакова.

ПГТ - ХасковоС историята, традициите, културата и съвременния начин на живот пък са се запознали представителите на Клуб „Познаваме ли своя град“. Сред любопитните факти, които са проучили, е и досието на тяхното училище, а по-интересните моменти от дейността си са запечатали и подредили в изложба.

„Как да се обличаме и представяме в обществото“, „Здравословно хранене“, „Аз, фотографът“, „Училищен вестник“ са сред другите извънкласни дейности, в които участват ученици от гимназията. В рамките на проекта през изминалата година възпитаниците са посетили различни европейски столици, запознали са се със семейните празници и традиции, с начина на живот и здравословното хранене.

ПГТ - Хасково  ПГТ - Хасково 
 ПГТ - Хасково  ПГТ - Хасково

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button