Регион

Симеоновград на протест срещу мръсната и скъпа вода

ПротестОколо 200 симеоновградчани излязоха днес на протест срещу некачествената и скъпа вода. Пред сградата на ВиК те скандираха „искаме чиста вода“ , „мафия“ и „Хасково – крадци“, пише Сакарнюз.

Много от протестиращите днес бяха донесли шишета с тъмна течност, която е текла от чешмите им и за която плащали по 2.50 лв. за кубик.

Протестите на събралите се насочиха и към електроразпределителното дружество ЕВН, когато Илияна Бонева показа 6-метровата си сметка за ток, в която обясни, че имала изразходван един киловатчас, а начисленият пренос бил 17 лева. Скъпата и некачествена вода и непосилните сметки за ток тя нарече геноцид над българския народ

Управителят на ВиК – район Симеоновград Любомир Гевезов обясни, че некачествена и тъмна вода не са засичали от много месеци в мрежата. Течност с такъв цвят може да потече само след авария, категоричен беше той.

 Протест  Протест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button