Хасково

Награди ХИКАР тази вечер в театъра в Хасково

Формулата на смехаНагради ХИКАР 2013 ще бъдат връчени тази вечер в ДКТ „Иван Димов“ – Хасково. Поводът е Международния ден на театъра.

Церемонията по награждаването ще стане след постановката „Формулата на смеха“, която ще се играе от 19:00 часа.
Режисьор на спектакъла е Леонард Капон, а сценографията и куклите са дело на Томиана Томова-Начева. В ролите зрителите ще видят Стелиян Николов, Петър Влайков, Иванка Шекерова и Стефан Цирков.

„Тази пиеса е базирана на наскоро открити ръкописи, намерени в мазето на една стара бръснарница по време на реконструкцията й с цел преустройство на помещението в салон за красота. Като знаем, че преди да изчезнат бръснарниците от нашите земи, те бяха място за обмен на информация, нещо като интернет клуб, Гугъл, или по-скоро Фейсбук, можем да считаме, че историята, която ще ви разкажа е напълно достоверна“, съобщават от театъра.

Формулата на смеха Формулата на смеха

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button