Хасково

„Рона“ заминава на фестивал в Нови Сад

Награждаването в ИталияТанцьори от хасковския балет „Рона“ заминават на Световна квалификация „Денс старс“ в Нови Сад, Сърбия. „Надяваме да спечелим квоти за финала на състезанието през май месец в Пореч, Хърватска„, коментира хореографът на балета Милена Налбантова.

Междувременно стана ясно, че шестима солисти от Световния танцов трофей в Италия – призьори в категориите до 15 г. и над 16 г. в стиловете етно, модерн и бели денс ще гостуват в Хасково през лятото по покана на Налбантова. Това са Лана Илишина (етно) – Русия, Тея Зизмонд и Нежа Водопивец (бели денс) – Словения, Лаура Андреоти и Алесандра Краснич (бели денс) – Италия и Патриция Црънкович (модерн и танцово шоу) – Словения.

Танцьорите получиха награда за безплатно участие в танцовия фестивал „Вълшебен свят“, който ще се проведе в Хасково в средата на юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button