Хасково

Фалшиви тениски и колани спипаха на Капитан Андреево

ImageФалшификати на 920 броя тениски и 70 броя мъжки колани от естествена кожа от световноизвестни марки задържаха митническите служители на Капитан Андреево. Ментета са били превозвани в два леки автомобила с пловдивска регистрация, пътуващи от Истанбул за Пловдив, съобщиха от Агенция „Митници“. Пътуващият в единия от автомобилите турски гражданин Б.Ш. декларирал, че пренася 630 броя тениски, от които показва за мостри няколко броя. Тениските били поставени във вакумирани чували. Специалното съхранение на текстилните изделия, за които такова не се изисква, предизвикало съмнение у  митничарите. При извършената щателна митническа проверка се установява, че освен декларираните 630 броя тениски, които носят логото на световноизвестната търговска марка ARMANI  има и още недекларирани 290 броя тениски с лого на други световноизвестни марки и 70 броя мъжки колани.

За недекларираните стоки е съставен акт за митническо нарушение и е внесено обезпечение от 1 500 евро по сметката на Агенция “Митници”, а декларираните тениски са задържани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button