Хасково

За първи път връчиха награди за социална отговорност в Хасково

КРИБ

Наградените фирми от Хасково

Първите годишни награди за корпоративна социална отговорност в област Хасково връчи днес Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Получиха ги десетки фирми от региона, номинирани от 6 общини. Грамотите връчи заместник – председателят на КРИБ Петър Кънев, а организатор на събитието е регионалният представител на конфедерацията Стефан Димитров.

Най-много – 8 са фирмите, посочени от община Хасково като социално отговорни. Това са „Пим“, „Водно строителство“, „Европът“, „Каменица“, „Флеър“, „Тимс“, „Дерони“ и „Клас 95“. Заместник-кметът Минко Ангелов благодари на организаторите за учредените награди и на фирмите за работата им и социалната политика, която водят.

КРИБ

Фирмите от Димитровград

Димитровград беше представен от три фирми – „Неохим“, „Каолин“ и „Ти ви груп“. Заместник-кметът Росен Кузев им благодари за добрата работа през година и инвестициите, които са направили в общината.

От община Ивайловград са номинирали фирмите „Винивел“, „Константин 07“, „Булгнайс“ и „Мак-92“. Три бяха предложенията на Симеоновград – „Дог строй“ – част от „Тера груп“, „Строй ГСТ“ и „Сити петрол 2010“.

КРИБ

Стефан Димитров

Община Харманли беше представена от винарска изба „Кастра рубра“, „Елпром Харманли“, „Славей Г“, „Дарли“ и „Даниел фешън“. От кметството в Тополовград бяха номинирали Държавно ловно стопанство, „Карат – Стоянови“, „Баена“, „Каолин“, „БКС“, „Дитон“ и „Сарабашев – М“.

Представителите на фирмите благодариха на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България за учредената награда и не скриха задоволството си от факта, че са я получили. Те обещаха, че ще продължат да бъдат социално отговорни.

КРИБ

Петър Кънев

Регионалният представител на КРИБ за област Хасково Стефан Димитров посочи, че един от признаците за социално отговорно предприятие е отношението към хората. Не е важно само да плащаш високи заплати, но и да ги плащаш редовно, а хората ти да са доволни, допълни той. Ние ще продължим да защитаваме интересите на бизнеса, което е и основната ни цел, обясни Димитров.

Имам удоволствието да поздравя хасковската ни структура за перфектната инициатива. Хората, които получават днес награди заслужават много, защото именно те създават работните места в България, каза заместник-председателят на КРИБ Петър Кънев.

 

КРИБ

Фирмите от Ивайловград
 

КРИБ

Фирмите от Симеоновград
 

КРИБ

Фирмите от Тополовград
 

КРИБ

Фирмите от Харманли

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button