Хасково

Коалиция СДС: Избрахме правилния път пред лесния

Коалиция СДС„Бяхме изправени пред избор между лесното и правилното. Ние избрахме правилния път на консолидацията„, заяви днес областният лидер на сините и водач на листата на Коалиция СДС за областта Георги Шишков.

Лесният избор е ясен – всеки да се нареди до силния и да тръгне да обещава. Ние обаче избрахме правилния път на консолидацията“, коментира Шишков.

Коалиция СДС

Георги Шишков

Така на изборите СДС се явяват в коалиция с Обединени земеделци, Радикалдемократическата партия, Движение Гергьовден и Българска социалдемократическа партия.

Този съюзен живот няма да бъде възстановен изведнъж, но това е новото дясно на България, обяви водачът на листата. По този повод Шишков цитира желязната лейди Маргарет Тачър, която казва „Има два пътя – единият е десен, другият е грешен!“. „Ние сме избрали този път – на дясното развитие“, допълни Георги Шишков. По думите му листата на коалиция СДС за Хасково е съставена от млади хора – професионалисти, които ще работят „за“ развитието на страната.

Коалиция СДС

Георги Шишков, Станислава Шивикова и Евгени Колев

„Били сме партньори и със СДС и със земеделците. Ние сме социалния аспект в платформата„, заяви четвъртата в листата Станислава Шивикова от БСДП.

Обединението, което започнахме в редиците на земеделците, доведе след себе си едно обединение в дясното пространство и възстановяване на СДС в този си съюзен вид от преди 20 години. Всички от коалицията искаме нов начин за водене на предизборната кампания, а именно ще бъдем толерантни. Няма да говорим против другите, ще хвалим себе си“, допълни Евгени Колев от Обединени земеделци, който е поставен под №2 в листата.

От Коалиция СДС ще привлекат гражданите с повече срещи и ясни послания. „Най-важното е да имаш куража да застанеш лице в лице с десния избирател и в пряк диалог да слушаш неудобните въпроси и да си призанеш грешките“, коментира Георги Шишков.
От Коалиция СДС смятат още, че имат реални шансове да спечелят поне един депутатски мандат от Хасково.

Ето и листата на Коалиция СДС:

1. Георги Атанасов Шишков
2. Евгени Господинов Колев
3. Любомир Желев Михов
4. Станислава Иванова Шивикова
5. Железан Димов Узунов
6. Димитър Петров Димитров
7. Христо Димитров Николов
8. Петьо Косев Иванов
9. Данчо Атанасов Райков
10. Щерьо Стоянов Щерев
11. Тодор Христов Ташев
12. Владислав Росиславов Панталеев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.04.2013 14:32 14:32

ЗАЩО????

Анонимен
Анонимен
09.04.2013 15:37 15:37

България имам само един шанс. Казва се Иван Костов. Другото е преливане от пусто в празно. Това е положението…

Лостов
Лостов
09.04.2013 17:27 17:27

Няма да унивате пътя е правелен във вас ни е надеждятя сегя има за кой да гласуваме изпадналите зад борда ще ви хулят хич да не ви пука сега ще се види кой кой е

Анонимен
Анонимен
09.04.2013 18:49 18:49

dolu sds!!!ot tran,4e na glok?!!!vsi4ki sa pomiari i kradci-mo6ennici!!!borba za vlast-tova e!!!sds-kompromentirani ideoti i lagci-mafija!!!!!nikoga!!!!!!!

Back to top button