Хасково

Изпочупиха стъклата на хасковски магазин, кражба няма

МагазинътМагазин в Хасково осъмна с изпочупени стъкла тази сутрин. Основните предположения на собственичката Мария Петрова са, че това е дело или на конкуренти или на „душмани“, тъй като кражба в магазина няма.

Магазинът се намира на хасковската улица „Булаир“ 8. Вандалите са действали през нощта. Тъй като магазинът е свързан със СОТ, след счупването на стъклата алармата се задействала, разказа собственичката на обекта. Тя обаче изключва версията за евентуален обир, тъй като от магазина не липсва нищо. Извършителите са били възпрепятствани да влязат вътре от металните решетки на вратата. Но ако бяха роми, щяха да вземат поне бутилките с безалкохолни напитки, които са на една ръка разстояние, предполага Мария Петрова. За последно магазинът бил обект на кражба преди десетина година.

Това е дело на „душмани“, хора, които завиждат има много. Господ да ги накаже, каза жената. Вчера тя имала скандал с представители на общината, които й изискали документи за обекта. Може и заради това сега да ми отмъщават, а аз съм купила имота от държавата, обясни тя.

Днес собственичката подала жалба в полицията, а униформените извършили оглед на мястото.

 Магазинът
Магазинът

Мария Петрова

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
10.04.2013 16:18 16:18

Тая търси безплатна реклама. Този магазин не е никак печеливш , а и собственичката се заяжда с хората. Така че може някого да е ядосала и той да сие отмъстил на дъртата кукумявка.

Дончо
Дончо
11.04.2013 6:59 6:59

Това е изключително тъпо твърдение. Надявам се да е момента глупост, а не перманентно състояние.

Back to top button