Хасково

„Горда България“: Управляващи се готвят да откраднат изборите

Горда БългарияВ избирателните списъци в много градове в България са направени промени с цел да се откраднат изборите. Това заявиха на пресконференция днес от коалиция „Горда България“. Според тях броят на гласоподавателите в някои региони е намален, за да се прелеят в други. Така например в Кърджали избирателите са се увеличили с 28 000. Това ще бъде замаскиране на манипулациите, готвени от ГЕРБ на изборите, обясниха от коалицията.

Водач на листата на „Горда България“ за Хасково е Георги Ривов. Той има фирма в областта на информационните и комуникационните технологии и е генерален секретар на Българската Национална Федерация по карате. Втори е бившият криминалист Пейо Недялков.

В българската конституция е заложена бомба, която всички носим на раменете си, защото в началото на прехода е започната нарочно сгрешена политика българският народ да е беден и неграмотен. Разликата между протестиращите в България и в Европа е, че там хората защитават доходите си, а при нас причината е, че не виждаме перспектива и надежда, заявиха от коалицията.

„Горда България“ ще се бори за два мандата, заявиха кандидатите, като уточниха, че в коалицията им влизат три групи – патриотични, социалдемократични и представители на протестиращите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.04.2013 16:25 16:25

Къде е Алексей Петров помака?

гошо/циганчето/от/узунджово
гошо/циганчето/от/узунджово
11.04.2013 16:50 16:50

помака е на картофите,а тези хора около него после ще трябва да вадят „горещите“ картофи дето помашката му пача „пече“ …язък си за някои от тях,ама все пак всеки си има глава на раменете,няма кво да ги мислим

Back to top button