Хасково

Млади предприемачи на гости в Общинския съвет, пресъздават венчавка

Стефан ДимитровДа се направи оградата на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в кв. Черноковено поискаха четвъртокласници от школото от председателя на Общински съвет – Димитровград Стефан Димитров.

Децата, които са членове на клуб. „Младият предприемач“, изложиха своите съображения, а въз основа на тях Стефан Димитров внесе докладна, която вече е разгледана от постоянните комисии и ще бъде гласувана на предстоящата сесия на 25 април.

По време на срещата председателят на местния парламент обясни на учениците каква точно е ролята на общинските съветници. Заинтригувани от тяхната работа, младите предприемачи поискаха да разгледат мястото, където се „коват“ местните закони.
Стефан Димитров им обясни какво точно представляват докладните, как се гласуват решенията и дори даде възможност на учениците да разгледат устройствата за електронно гласуване.

Малко по-късно Димитров показа на учениците и ритуалната зала в общината и дори заедно пресъздадоха венчавка. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button