Спорт

„Торнадо“ с двама шампиони на националното

ТорнадоДвама възпитаници на хасковския клуб „Торнадо“ станаха шампиони на провелото се през уикенда Национално първенство по карате за деца и младша възраст в Сливен.

Стефан Петеларов грабна златото в индивидуалната надпревара на „ката“ при момчетата, родени 2004 година. Росен Вълчев се изкачи на най-високото стъпало в същата дисциплина при юношите младша възраст набор 2001.

С два медала от „града на стоте войводи“ се завърна Александър Христов. Той завоюва сребро на „ката“ при 13-14- годишните и бронз на „кумите“ в категория до 45 кг. Трета на „ката“ при момичетата набор 2004 стана Лина Тянкова – съобщиха за Haskovo. info от „Торнадо“.

В шампионата в Сливен взеха участие близо 300 състезатели от 27 клуба от цялата страна. Хасковлии се представиха с 6 от младите си надежди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button