Хасково

Незвестен източи 330 литра гориво от станция в Тополовград

ImageКрадец източи 330 литра дизелово гориво от станция на мобилен оператор в Тополовград, съобщиха от полицията.  Неизвестният извършител е направил отвор в металната вентилационна решетка на станцията, откъдето е издърпал и срязал гумен маркуч, захранващ генератора на клетката и е източил горивото.
В Димитровград пък друго неизвестно лице е откраднало 2 акумулатора и 80 литра дизелово гориво от товарен автомобил, собственост на 48-годишен хасковлия. В местното РПУ е регистрирана и кражба на ел.енергия в дом в село Ябълково. Служители на EVN са констатирали незаконно присъединяване към електроразпределителната мрежа посредством мостов проводник, прикачен към стълб към уличната мрежа.

Хасковските полицаи пък са регистрирали откраднато CD от лек автомобил Опел Вектра, паркиран на булевард „Илинден”. В автомобила е проникнато след изваждане на лайсна на вратата и счупване на заключващия механизъм. След подадения сигнал, е задържан 23-годишен хасковлия, познат с многобройните си прояви. В ареста е и 49-годишен жител на село Сусам, който е проникнал в детска градина в село Минерални бани след отключване с подбран или подправен ключ. Оттам мъжът е откраднал 15 метра медни тръби за парна инсталация.

За кражби са задържани и две момчета на 16 и 19 г. от Радиево, които са извършили 3 кражби от домове в селото –  на автомобилни джанти, метални тръби, електромотор и медни телове, поставени в лозе. Част от откраднатите вещи са открити. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button