Хасково

60-годишен с ВАЗ помете мотоциклетист

Линейка, илюстрация24-годишен мотоциклетист е с охлузвания на десен лакет и дясно коляно след катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Инцидентът е станал вчера в 15:00 часа на кръстовището на улиците „Янко Сакъзов“ и „Св.Климент Охридски“ в Харманли. 60-годишен водач на лек автомобил ВАЗ е предприел ляв завой и е блъснал изпреварващият го мотоциклет Хонда. Пострадалият мъж е прегледан и освободен за домашно лечение.

През изминалото денонощие са образувани две бързи производства срещу пияни водачи. Първото е срещу 35-годишен турски гражданин, заловен от свиленградски автопатрул да шофира с 1,43 промила. За същото нарушение в тополовградския арест е 25-годишен мъж от село Орлов дол, хванат с 1,92 промила алкохол в кръвта. Мъжете са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БИЧ
БИЧ
30.04.2013 14:31 14:31

ВИЕ И НАСИЛНИК ГО НАПРАВИХТЕ ДЯДОТО БЕ! Пострадалият мъж е прегледан и освободен за домашно „насилие“. – МАЛКО ОТ МАЛКО ДЕ…

Back to top button