Хасково

Стопанин се раздели с 9 агнета преди Великден

Image9 агнета станаха обект на кражба дни преди Великден, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Животните са били откраднати от кошара в харманлийското село Изворово, собственост на 39-годишен мъж. потърпевшият е подал жалба в полицията.

От там предупреждават, че преди празниците кражбите на животни зачестяват, затова стопаните трябва да бъдат изключително предпазливи при установяване на контакт с търговци. Обикновено те посещават дворовете им под предлог, че изкупуват животни. В редица случаи крадците, представяйки се за купувачи, предварително оглеждат стопанствата, които след ден или два ще оберат. Затова е добре да запишат името на купувача, номера на колата и марката й, особено в случай, че сделката се провали или отложи, съветват от полицията.

Криминалистите в Харманли са регистрирали и грабеж на златен синджир. Около 10,15 часа вчера на улица „Бенковска”, неизвестно лице чрез издърпване е отнело накита на 24-годишна харманлийка. Потърпевшата е дала описанието на нападателятой е с прошарена коса, висок около 170 см, облечен със спортен екип и шарена риза. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

За кражба са задържани още един хасковлия и жител на село Тракиец. 19-годишните младежи са откраднали мотофреза от лек автомобил Лада преди седмица в областния град. Те са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button