Регион

63-годишен с Пасат блъсна възрастна жена на заден ход

Полиция, илюстрация80-годишна пешеходка пострада при пътен инцидент, съобщават от Областната дирекция на МВР. Катастрофата е станала вчера около 10:30 часа на сервизна улица зад булевард „Д. Благоев“. При излизане от паркинг на заден ход, 63-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Пасат блъснал внезапно излизащата на платното за движение възрастна пешеходка. От удара, жената е с охлузна рана на коляното и след преглед е освободена за домашно лечение.

При друг инцидент са пострадали двама непълнолетни хасковли. Катастрофата е станала вчера около 15:20 часа на кръстовището между булевардите „България“ и „В. Левски“ в областния град. 17-годишен младеж подкарал мотопед Джилера като качил отзад своя 16-годишен приятел. Поради движение с несъобразена скорост в лява лента за движение, водачът е загубил контрол и се е ударил встрани в предприемащ маневра ляв завой лек автомобил Фолксваген Голф, шофиран от 46-годишен хасковлия.

От сблъсъка е пострадал водача на мотопеда, който с комоцио, натъртване на дясно рамо и охлузни рани по тялото. Настанен е в хасковската болница. Возещият се отзад на мотопеда е с фрактура на дясна бедрена кост, разкъсно-контузна рана на дясно бедро и охлузвания по тялото. И двамата са без опасност за живота. По случая е
образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button