Хасково

Сбогуване: Пяна парти в езиковата, народна певица във ФСГ

ПартитаС освежаващо пяна парти дванайсетокласниците от хасковската езикова гимназия посрещнаха съученици и учители тази сутрин. След „размазващата“ другарска вечер снощи, останалите будни зрелостници бяха подготвили изненада със стотици сапунени мехурчета за всички от любимото училище.

Изобретателността на завършващите не даде сърце на ръководството на гимназията да развали партито и услужливо след разрешението на директора Пенка Делиева, на учениците им бяха дадени чинове, вода и ток, за да може пяна партито да започне.

В пластмасов варел дванайсетокласниците изсипаха няколко бутилки веро и над 30 литра вода, включиха компресора и от варела забълбукаха сапунени мехурчета. Партито имаше за цел да накара празнуващите да се почувстват като на плажа. За лятното настроение допринесоха надутите басейни, плажни топки и чадъри.

Малко преди 8:00 часа гръмна и музиката. „Само хаус, без чалга“, скандираха дванайсетокласниците. Тази година ГПЧЕ „Проф. д-р  Асен Златаров“ изпраща 180 дванайсеткласници от 7 паралелки.

Партита Партита
Партита Партита
Партита Партита
Партита Партита
Партита Партита

ПартитаС жива музика и хора дванайсетокласниците от Финансово – стопанката гимназия в Хасково поставиха началото на последния за седмицата учебен ден.

Сокчета – бомбички, дървета окичени с рула тоалетна хартия и фонтан от вода посрещна тази сутрин възпитаниците на школото.
Голяма част от тях се стахуваха да прекрачат прага на гимназията и се криеха около дърветата в близкия парк, за да не бъдат намокрени.

Изненадата беше много приятна и интелигентно направена от учениците„, коментира директорът Цанко Цанков.

Тази година Финансово – стопанската гимназия в Хасково завършват 134 дванайсетокласници от 5 паралелки.

Партита Партита
Партита Партита
Партита Партита
Партита Партита

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
grrrrrrrrrux
grrrrrrrrrux
10.05.2013 14:35 14:35

Vui

...
...
10.05.2013 19:37 19:37

nai qkite abiturenti na ezikovata

Анонимен
Анонимен
10.05.2013 21:47 21:47

Супер беше! Браво!

Анонимен
Анонимен
12.05.2013 19:25 19:25

Mn qko beshe v ikonoma! A v ezikovata- bahti skukata!

Back to top button