Хасково

Днес е ден за размисъл преди утрешния вот

Бюлетини, архивДнес е Ден за размисъл преди провеждането на парламентарните избори утре. Според изборния кодекс на 11 май е забранена предизборната агитация.

Недопустимо е разпространяването на нови агитационни материали, както и унищожаването на материали, поставени в съответствие със законовите изисквания на местата, определени от кмета на съответната община.

Забранено е и разпространяването на агитационни материали на разстояние по-малко от 50 метра от изборните секции, а поставените в близост до секциите трябва да бъдат премахнати от общинската администрация или от районните избирателни комисии.

В неделя изборният ден започва в 7:00 часа и завършва в 20:00 часа, само по изключение може да започне в 6:00 часа. Ако при приключването има още хора, които искат да гласуват, то съответните СИК-ове ще продължат да работят, но не по-късно от 21:00 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Станимир Георгиев
Станимир Георгиев
11.05.2013 19:42 19:42

Браво на ГЕРБ ! Както на миналите избори и този път решили да се застраховат предварително. Откритите в печатницата в Костинброд -350 000 броя бюлетини са били предназначени точно за ГЕРБ-/ по поръчка на Цветанов/. И въпреки всичко- и това престъпление ще бъде потулено…

Гергана Петкова
Гергана Петкова
11.05.2013 19:50 19:50

Предизборният ВОТ в България -винаги е бил изкривяван от ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ в големите градове.На изборите те винаги застават против собственият си народ-като подкрепят само предателски партийки и движения.

Анонимен
Анонимен
11.05.2013 23:35 23:35

Всичко това за пореден път доказва,че голяма част от българите са напълно изтрещели и че са необходими много години еволюция,за да се получи необходимият критичен минимум разумни хора.

Back to top button