Хасково

Мицубиши блъсна 19-годишен моторист при неправилна маневра

Image19-годишен моторист е пострадал при катастрофа. Инцидентът е станал около 15,30 часа вчера на хасковския булевард „Васил Левски”.
Мотористът е бил блъснат от лек автомобил Мишубиши, шофиран от 33-годишен хасковлия. Водачът на колата е извършил неправилна маневра при включване в движението и така е ударил преминаващия покрай него мотоциклет Сузуки. От удара, мотористът е с контузия на лява китка и десен крак, но без опасност за живота. Пострадалият е прегледан и освободен за домашно лечение.

Междувременно димитровградските криминалисти са установили, че задържаните преди няколко дни 16-годишни момчета от Димитровград във връзка с извършване на грабежи над възрастни хора са извършители и на множество кражби в съучастие с още двама младежи от града на 24 и 16 г. Установено е, че в различно съучастие са откраднали 2 медни капака на камбана на стойност 550 лева, 2 медни пръскачки, ръчна количка, 2 медни казани, медна тенджера, медна тава и бронзови теглилки, 2 акумулатори и около 40 метра многожилен телефонен кабел от частни домове на възрастни хора в града.

В димитровградския арест е и 45-годишен мъж от града, проникнал в сграда на бивш ресторант на улица „Илинден”  в бригадирския град. След разбиване на тухлена стена, той е откраднал печка за парно отопление, 2 метални капака от подземен резервоар и метални отпадъчни елементи. Познатият на органите на реда мъж е задържан до 24 часа.

За увреждане на 3 автомобила пък е задържан 44-годишният жител на любимчанското село Белица Й.А. Той счупил панорамните стъкла на Фолксваген Пасат, Фиат Панда и Фиат Марея на свои съселяни, паркирани пред домовете им в селото. Заподозреният е използвал тротоарна плоча и циментов кол. Извършителят е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button