Хасково

Част от откритите в „Мултипринт“ бюлетини предназначени за Хасково

ImageЧаст от откритите в печатница „Мултипринт“ в Костинброд бюлетини са били предназначени за Хасково. Иззетите бюлетини са годни, а не брак и са предназначени за различни многомандатни райони на страната, обявиха на извънредна пресконференция днес от Главна прокуратура. На нея днес от прокуратурата бяха показани снимки от огледа в помещенията на „Мултипринт”, съобщи агенция „Фокус“. 
„Тези снимки представляват годни, според нас, бюлетини. Това са палети, с надписи „Благоевград”, „Хасково”, отново „Хасково”, „Кърджали”, отново „Кърджали”, Пазарджик, Кюстендил, Шумен, Външно министерство – това са бюлетините за чужбина, Варна. Ако приемем, че това е брак, трябва да приемем, че имаме брак за Кюстендил, брак за Кърджали, брак, предвиден за всеки един МИР. Тези данни бяха смущаващи и ние бяхме длъжни да изолираме тези бюлетини от участие в изборния процес, каза заместник-главният прокурор Борислав Сарафов.

Става въпрос за общо 22 палета с открити бюлетини. Всички бюлетини са без отбелязвания.

Според главния прокурор Сотир Цацаров не може да се говори за вина на служебното правителство, а за евентуална отговорност на длъжностни лица, от състава на Министерски съвет, или от администрацията на МС. Лицето, което е сключвало договора, е главният секретар на Министерски съвет, който е разпитван два пъти като свидетел.

След подаден сигнал е установена и транспортната фирма, превозните средства и шофьорите, за които се смята, че е трябвало да превозват бюлетините.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.05.2013 15:32 15:32

цацаров им разказа играта на тъпите герберасти

Анонимен
Анонимен
16.05.2013 8:10 8:10

Ебати,държавата,е*ати простия народ,лъжат го,крадът го,ебът го,докараха го до просяшка тояга и пак си мълчи.
700000 БЮЛЕТИНЧЕТА ГОТОВИ ДА СЕ ПУСНАТ В ОБРЪЩЕНИЕ.
Дебелоочие и простотия и пак иска да управлява.
няма срам,няма свян,а са директно за ПАНДЕЛАТА…

Back to top button