Хасково

Хасковското СДС работи върху нов проект – „Нова десница“

Нова десницаСДС в Хасково инициира дебат на тема „Нова десница, да преглътнем звездоманията“. По този начин сините искат да покажат, че са си взели сериозна поука от загубата на парламентарните избори на 12-ти май.

Какво ни различава с хората от ДСБ, Лидер, ВМРО, БДФ, РЗС, НДСВ, България на гражданите и Репресираните? Нищо, това е важно да се отбележи. Новият проект трябва да има работно заглавие „Новата десница“, заяви областният шеф на сините Георги Шишков.

„Ние, по-опитните и по-старите ще дадем крачка назад, удачно е да се търси сериозен консенсус между всички демократи, независимо как се казват. Личностните отношения на водачите на десните формации ни попречи да имаме поне 25 депутати, точно това трябва да се преодолее“, допълни Шишков.

Идеята на СДС е насочена към всички демократи и свободни хора в България, които не искат да ги управлява коалиция от милиционерски формирования в лицето на ГЕРБ, ДПС, БСП и Атака.

Дебатът „Нова десница, да преглътнем звездоманията“ ще се проведе в Пловдив  на 25 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.05.2013 16:54 16:54

НА ШИШКОВ ДА МУ СЕ ЗАБРАНИ ДА СЕ ПОЯВЯВА КЪДЕТО И ДА Е ОТ ИМЕТО НА СДС!!!!!!ЗАЕДНО С ОНЯ КАПУТ ЖИВАКОВ ДА СЕ СКРИЯТ В ДУПКАТА СИ МИРИЗЛИВА И ДА НЕ УМИРИСВАТ АТМОСФЕРАТА!АМАН ОТ ПИДАЛИ ИИ НЕГОДНИЦИ……..

Демократ
Демократ
16.05.2013 18:37 18:37

Браво Шишков Ти си това е пътя няма да се отказваш имаш още работа смачкай и бий шута на турските мекередаД Стоянов,М Желев, Н Маринчев, онзи малоумник Т Ташев и всички анонимници бой чорбата по главата бой

Анонимен
Анонимен
17.05.2013 9:28 9:28

Този нещастник Шишков е лично отговорен за ликвидирането на Синята коалиция!Той и онова мекере Живаков гласуваха преди една година да няма Синя коалиция.Явно и той се е продал на мутрите…

Анонимен
Анонимен
17.05.2013 13:45 13:45

edin goljam k*r za sds!!!ne razbrahte li ,4e ve4e ne sashtestvuva takava smeshna ,,organizacija,, i neinata novoizlupena ,,grupi4ka,,-hei korumpirani moshennici,anonimnici ste vie?!!palno s mafioti,kato kostov,koito nai posle si podade ostavkata!!!tova ste go napravjat i drugi,zashtoto ste smeshni i galki?!ne mogete i 3procenta da saberete na izborite?!!!zakrivaiiiiiiiii!!!

Анонимен
Анонимен
17.05.2013 21:39 21:39

edin goljam k*r za maloumnicite ot sds!!!ne razbrahte li,4e ve4e ne sashtestvuva takava smeshna ,,organizaciika,, i neinata novoizlupena,,grupi4ka,,-hei,korumpirani moshennici,anonimnici,parvenuta ste vie?!!!palno s mafioti,mishki,kato kostov,koito nai posle si podade ostavkata!!!!!tova ste go napravjat i drugi,zashtoto ste dostata4no korumpirani moshennici,smeshni i mnogo galki?!!!ne mogahte i 2 procenta da saberete na izborite neshtastnici?!!!zakrivaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zavinagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

10
10
17.05.2013 21:52 21:52

Най-добрите са от СДС само СДС другите сте предатели и преватизатори подрискани п**али страх ви тресе Шишков да не би да има възможност да реалезира идеите си та ще ви се стажни жалкия скапан животиц долни крадци

Анонимен
Анонимен
19.05.2013 20:35 20:35

nai -golemite otrepki i predi i sega sa ot sds-to?!migiturki,korumpirani mishki ,koito dovedoha dargavata na tova deredge oste pri kabineta ,,kostov,,a i predi tova!!!nevi ottarvat tezi nesta, no vie ograbihte dargavata,galki mafiot4eta?!demokracija li -anarhija?!vashite maloumni idei dokaraha dargavata do tova pologenie-kradeca vika-dragte kradeca?!!na vas dostata4no vi se stagni givota,kato postojanno vi namalja skapanata vi organizaciika?!zatova ne mogete da saberete ve4e i 2procenta na izborite?horata vi razbraha kakvo predstavljavate?!!!zakrivaiiiiiiiiiii zavinagiiiiiiiiiiii,4e naroda se otvrati napalno ot vas dolni ,korumpirani lagci i maloumni ideot4eta-lainaaaaaaaaa,o-da?!!!zakrivaiiiiiiiiiiiiiiiii napalnoooooooooooo,dolni mishki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button