Хасково

„История безкрай“ за 45 години ПГДС

Концертът45-годишен от създаването си отпразнува снощи Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“.

С концерт „История безкрай“ бивши и настоящи учители, ученици и гости, отпразнуваха юбилея.

„Не усетихме как измина времето в нашето училище. Тук се учим да бъдем хора вече 45 години. Стремим се мечтите да превърнем в реалност, защото бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата и мечтите си.“, каза в словото си директорът Александър Батимов.

Концертът

Александър Батимов

С просто око се вижда, че това е училище във възход през последните 45 години. Знаем как е започнало, виждаме какво е в момента като материална база и успехи на учениците – с тези думи началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов се обърна към събралите се в зала Недялка Симеонова.

  „Сигурен съм, че 45 години може би са само началото. Надявам се, че тази хубава история ще продължи безкрай“, допълни Панайотов.

Празникът продължи с драматизация за Цар Иван Асен II и изпълнения на колективи от Хасково.

 

Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът
Концертът Концертът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button