Хасково

Застъпниците на „Лидер“ още си чакат парите

Чакащите застъпнициЗастъпници на партия „Лидер“ в Хасково все още си чакат обещаните пари. За пореден път днес те се събраха в парка на ул. „Добруджа“ с надеждата да се появи представител на партията и да им раздаде обещаните по 40 лева на калпак за свършената работа.

Потърпевшите обясниха, че в сряда миналата седмица в парка дошла жена с кочан с ордери и започнала да раздава пари. На тото принцип теглела листчета с имена и раздавала по 30 лева на „щастливците“. Същото се повторило и в четвъртък. Така в рамките на тези два дни 30 човека получили пари. Жената обяснила, че и тя е като тях застъпник и ще дойде в петък отново да дава пари. От тогава обаче я няма, а пишман застъпниците продължават всеки следобед да се събират в парка и да чакат. Те твърдят, че имат пълномощни от партия „Лидер“.

Лъжат ни. То я е ясно, че на никой нищо няма да дадат. Нормално ли е тук на пътя да ни раздават пари?“, попита риторично Емил Захариев.

„Един да хвана от тези хора ще му счупя главата. Аз 16 часа съм стоял в 67 секция. Ще им кажа аз на тях. Пак ще дойдат избори“, каза Данчо Руменов. Той разказа още, че бил привлечен за застъпник от негов приятел. Срещнал го, казал му да отиде на събрание в Бизнесцентъра, по-късно получили документ, придружен с празни финансови обещания.

„Явно излезнаха дребни душици. Тези малките партии лъжат. Ще вземат 700 000 субсидия, а нас ни лъжат“, допълни Емил Захариев.

Лидерът на „Лидер“ за Хасково Юлиан Семерджиев обясни пред Haskovo.info, че партията е платила парите на всички застъпници, които са били ангажирани. „Нека тези хора се обърнат към  отговорниците, които са ги наели. Нека от тях си търсят парите“, посъветва излъганите Семерджиев.

Той бе категоричен, че от тук нататък няма да се плаща на никого. Според Юлиян Семерджиев не всеки, който има пълномощно, трябва да получи пари. По думите му част от тези хора са работили на доброволен принцип.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ззззззззззззззззз
ззззззззззззззззз
20.05.2013 22:13 22:13

Да не говори глупости този мошеник ЮЛИЯН СЕМЕРДЖИЕВ никой не му е работил на доброволни начала,не заслужават дори и тези проценти,които получиха и сега за тази измама е редно да не получат никакви субсидии

шаранka
шаранka
20.05.2013 23:12 23:12

ama te i na obshtinskite izbori s
ashto ne platiha na zastapnicite, a kazvat 4e i na prezidentskite dali samo polovinata!???

тя
тя
21.05.2013 9:40 9:40

СЕМЕРДЖИЕВ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕН…НИКОЙ НЕ МУ Е РАБОТИЛ ЗА МЕРСИ…КАК НЕ ГО Е СРАМ.
ЛИДЕР…МРЪСНИ ГАДОВЕ
А ГОСПОЖАТА КОЯТО РАЗДАВАШЕ ПАРИ Е БОЕВА.НЕЙНИЯТ СИН Е КАНДИДАТ ЗА ДЕПОТАТ ОТ БНД.
КАК НЕ ГИ Е СРАМ….
ИМАХА И НАГЛОСТТА ДА КУПУВАТ ГЛАСОВЕ…АМА БЕЗПЛАТНО…….НАКРАЯ ИЗБЯГАХА КАТО МИШКИ

ДАЙТЕ БЕ ХОРА ЕДИН ДЕН ДА СЕ СЪБЕРЕМ ВСИЧКИ НЯКЪДЕ И ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ДА СЕ ОБАДИМ НА ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА И НА ДР.

тя
тя
21.05.2013 9:41 9:41

ЗАЩО ЩЕ ПОЛУЧАВАТ ТЕ СУБСИДИЙ….ТРЯБВА ДА РАЗДУХАМЕ ТОЗИ ВЪПРОС

Анонимен
Анонимен
21.05.2013 16:10 16:10

ДО Г- Н ЗАХАРИЕВ -ОЩЕ ЛИ СИ В ПАРКА ,ДА ПИЕМ ПО БИРА ,АКО СИ ПОЛУЧИШ 30 ЛЕВА –ОБАДИ СЕ

Back to top button