Регион

Ограбиха жена, полицаите заловиха младеж, нападнал други две

Полиция, илюстрация17-годишен младеж от Димитровград е задържан за грабежи. В хода на разследването станало ясно, че той е извършител на 2 грабежа, станали през месец април в Димитровград.

Тинейджърът нападнал жени на 44 и 43 години като им задигнал златните синджири съответно – 17 и 47 грама. Младежът е познат на органите на реда и е направил самопризнания през полицейските служители и е бил разпознат от пострадалите.

Неизвестен извършител е нападнал жена в Димитровград, за да я ограби. Вчера в 18:50 часа 41-годишната жена е сигнализирала, че е била нападната на булевард „Трети март“ и й е отнет 20-грамов златен синджир от врата.

От трафопост за високо напрежение в Тополовград е открадната сигнално-охранителна техника, допълват от полицията. Служители на EVN в Ивайловград пък са установили кражба на ток в село Хухла.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button