Регион

Пиян 17-годишен младеж без книжка се преобърна с мотор

Линейка, илюстрацияНеправоспособен, непълнолетен и пиян младеж се отърва с охлузвания по краката и ръцете след катастрофа. Минути след полунощ 17-годишен младеж от село Нова Надежда яхнал мотоциклет Паджеро без регистрационен номер след употреба на 1,82 промила алкохол.

Движил се е с несъобразена скорост, загубил контрол над мотора, излязъл извън платното и се преобърнал в тревна площ в ляво по посока на движението.

Младежът е настанен в Детско отделение на МБАЛ – Хасково за наблюдение без опасност за живота и с алкохолна интоксикация.

При друг инцидент е пострадал 15-годишен велосипедист. Произшествието е станало вчера в 13:45 часа на булевард „България“ в Харманли. Младежът е изгубил контрол над управлението  и паднал на пътното платно. Той е с охлузни рани на ляв и десен крак и лява китка. Прегледан е в Центъра за спешна помощ в Харманли и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
:d
:d
31.05.2013 13:15 13:15

какъв е тоя мотоциклет ПАДЖЕРО , стига сте си плямпали глупости , чу-ли не дочу ли 😀

Дидо
Дидо
02.06.2013 18:55 18:55

„Мотоциклет Паджеро“ това може би е Мицубиши Паджеро !

Back to top button