Регион

Един загинал и четирима ранени при катастрофи в Хасковско

КАТ44-годишен шофьор е загинал при катастрофа, а спътникът му е с опасност за живота, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Малко преди 2 часа тази нощ на пътя Минерални бани – Хасково лек автомобил Фиат Пунто е излязъл от шосето и се е ударил в крайпътни дървета. Причината е несъобразена скорост, заради която шофьорът е изгубил контрол над колата.

При удара водачът е починал на място, а 58-годишният му спътник от село Ябълково е с кръвоизлив в белия дроб, увреден черен дроб, далак и мозъчен кръвоизлив. Настанен е в МБАЛ – Хасково с опасност за живота.

Загуба на контрол е станала причина и за друг пътен инцидент. В 17:20 часа вчера на пътя между селата Александрово и Константиново лек автомобил Фолксваген Пасат, шофиран от 33-годишен хасковлия, навлязъл в насрещната лента за движение и е ударил лек автомобил Пежо с 51-годишен водач от областния град.

При удара са пострадали водачът на Пасата, който е с фрактура на лопатка на дясна ръка, шофьорът на Пежото, който е е с фрактура на лява предмишница и 44-годишен пътник от Пежото, който е с натъртвания на гръден кош и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button