Регион

4-ма от „Торнадо“ с черни колани по карате

ТорнадоЧетирима от най-добрите състезатели на хасковския клуб „Торнадо“ се сдобиха със степен „дан“ в карате шито-рю. Моника Христова и Васил Дойчев демонстрираха високо майсторство и компетентност и издържаха успешно изпита за 1-ви дан, а Галина Карабелова и Мирослав Янакиев – за втори.

Възпитаниците на „Торнадо“ бяха препитани през уикенда по време на техническия лагер – семинар в Пловдив, който бе ръководен от Шихан Кейджи Томияма – VIII-ми Дан шито-рю и VII-ми Дан годжу-рю. В проявата участваха 10 ученици на хасковската треньорка Недялка Станчева – IV-ти Дан Шито-рю и II-ри Дан Вадо-рю.

Президентът на „Торнадо“ Славейко Станчев е горд с постиженията на възпитаниците на клуба и се надява те да носят с гордост и чувство на отговорност завоюваните черни пояси.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button