Регион

Хванаха тополовградчанка да краде вода от ВиК

Водомери, илюстрация43-годишна жена от Тополовград е заловена да краде вода, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера служители на клона на ВиК в Тополовград сигнализирали в полицейското управление за установено неправомерно присъединяване към водоснабдителната система. 43-годишната жена от улица „Опълченска“ създала условия за непълно отчитане на потребената вода, съобщават от полицията без да уточняват по какъв начин е направено това.

22-годишен мъж от Западна Сахара, настанен в бежанския център в Пъстрогор е извършил кражба на уиски, кафе и хранителни продукти от магазин в Свиленград, допълват от МВР.

В димитровградското село Скобелево крадец е задигнал 180 литра дизелово гориво от трактор в двора на местна земеделска кооперация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.06.2013 19:29 19:29

Тополовградска селяния ….

Back to top button