Хасково

Продължават жалбите срещу бавната работа на ТЕЛК

Анелия ТенчеваПет жалби от граждани срещу работата на ТЕЛК са подадени през месец май в Регионалната здравна инспекция в Хасково. Всички те касаят бавната им работата.

Хората се оплакват, че след като са подали документи, чакат дълго време преди да бъдат извикани за освидетелстване от комисия, уточни Анелия Тенчева от дирекция „Медицинска дейност“. В същото време обаче инспекцията не може да направи нищо, защото няма законно установени срокове за това, а лекарите не достигат и на практика не могат по-бързо да викат хората, уточни тя.

През миналия месец в РЗИ са подадени още две жалби от граждани, които се отнасят до отношенията им с лекарите, които са ги лекували. По тях инспекцията също не може да предприеме нищо, уточни Тенчева.

При всички извършени проверки в здравни заведения и аптеки през месец май няма констатирани нарушения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Filipova
Filipova
06.06.2013 17:06 17:06

За какво взема заплата тази накипрена леля? По този въпрос нищо не мога да направя, по онзи също…да си седи в къши, лапат големите заплати за тоя дето духа…

Back to top button