Хасково

Димитровградското Фотографско общество гостува с изложба

ИзложбатаЗа 2 годишното си съществуване Фотографското  общество при Клуба на дейците на културата в Димитровград е осъществило 4 изложби. Петата е в Хасково, официалното откриване е в 18 часа в галерия „Форум“. Преди това фотосите са били подредени в Харманли.

Авторите показват  главно пейзажи и репортажни снимки. Представеното е елитна извадка от най-добрите работи на участниците, критерий е качеството на уловения миг, каза Васил Равенски, художествен консултант на творческото  сдружение. Според него гостуването в Хасково е важна стъпка, тъй като областният град има  отдавнашни  традиции във фотоизкуството.

Сервитьор, бизнесмен, локомотивен машинист, полицай  и хора с други професии членуват във фотографското общество.  Активно присъствие имат и 17-18 годишни димитровградчани, изкушени от магията на обектива. За да се занимават с любимото си хоби, те сами плащат изработката на снимките и поделят парите за наем.

Изложбата Изложбата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button