Регион

Симеоновградчанки нападнаха и ограбиха харманлиец на пътя

Полиция, илюстрацияДве симеоновградчанки са нападнали харманлиец и го ограбили, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Сигналът е получен в полицейския участък в Симеоновград около 18:30 часа. 49-годишният мъж обяснил, че на изхода на града по пътя за село Константиново е бил нападнат от 2 жени, които му нанесли побой и му отнели 230 лева и 10 евро.

Местните криминалисти са установили и задържали нападателките на възраст 30 и 38 години. В жените са открити част от откраднатите пари – 180 лева и еврата. Двете са задържани до 24 часа.

Хасковските полицаи са установили непълнолетен извършител на кражба. В началото на месеца, 30-годишен собственик на магазин за домашни потреби е сигнализирал за кражба на 50 лева от магазина му, намиращ се на булевард „Раковски“ в Хасково. Полицаите са установили, че тя е дело на 10-годишно момче. По случая работи инспектор от Детска педагогическа стая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button