Хасково

Областна администрация търси 8 млади висшисти

Областна администрация - ХасковоОбластна администрация – Хасково и общините в региона търсят да наемат на работа млади специалисти. Това са хора с висше образование, които не са навършили 29 години.

Наемането на млади кадри става възможно благодарение на програмата „Старт на кариерата“ на Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта. Едно от условията, на които трябва да отговарят кандидатите е да нямат трудов стаж по специалността.

Областната администрация в Хасково предлага 8 работни места – за специалисти в сферата на икономиката, енергетиката, регионалното развитие и управление, екологията. За някои от длъжностите се изисква и владеене на английски език.

5 млади висшисти търси общинската администрация в Любимец – със специалност машиностроене, горско стопанство, компютърни науки, строителство, административен мениджмънт. Толкова са и местата в Стамболово, където чакат дипломирани по английска филология, растителна защита. В Минерални бани разчитат на млади инженери, икономисти, финансисти. В Свиленград могат да постъпят специалисти в сферата на административното управление, икономиката, туризма. 4 са обявените места в Тополовград, 2 в Ивайловград, 11 в Димитровград.

Одобрените кандидати ще могат да натрупат трудов стаж поне 9 месеца и да добият опит по своята специалност. Програмата им осигурява възнаграждение в размер на 400 лева и изплащане на социалните и здравните осигуровки за сметка на работодателите, допълнителните възнаграждения по Кодекса на труда, годишен платен отпуск.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
EAR
EAR
13.06.2013 17:19 17:19

Над 500 000 млади висшисти си търсят постоянна работва….Областната администрация е ясно, че няма да избере най-заслужилия и най-можещия, а….най-добре познатия 🙂

Нищо не става от модела на управление в Майка България!

kamen
kamen
13.06.2013 23:47 23:47

ablastnata ima dosta pomiari za izhvarlqne, ne mogat da pi6at a pak sa tam zatyi bg e na tova nivo, cql den klukarstvat i se kikotqt pove4eto za s nisko nivo na intelegentnost
ne sam dovolen ot obslujvaneto im

богдан
богдан
13.06.2013 23:49 23:49

каквото и да пишете все е вярно там са нула всички без изключение

Back to top button