Регион

Мним полицай мами възрастни димитровградчани

Телефонна измамаИзмамник, представящ се за полицай, е задържан за 3 телефонни измами. Вчера в 18:00 часа на тел. 112 е получен сигнал от 65-годишна димитровградчанка. Жената съобщила, че е получила телефонно обаждане от мъж, който й съобщил, че дъщеря й е извършила ПТП с последвала смърт на дете.

За целта трябвало да се платят 500 лева на полицай, който щял да дойде да вземе парите от дома й. От многобройните полицейски предупреждения за проверка при подобни ситуации, жената разбрала, че се опитват да я измамят. Тя уведомила униформените, които задържали 31-годишен бургазлия.

В хода на разследването станало ясно, че мъжът е извършител на още 2 измами станали вчера в Димитровград, при които е въвел в заблуждение 89-годишен старец и 78-годишна жена от града и им е отмъкнал съответно 800 и 700 лева. При извършения личен обиск на задържания са открити 1500 лева, иззети с протокол. Бургазлията е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button