Хасково

Две коли горяха тази нощ, тенджера подпали апартамент

Изгорялото Мицубиши ЛансърДве коли са горели тази нощ в Хасковско. Първият сигнал е подаден на спешния телефон 112 минути преди 01:00 часа.  Инцидентът е станал в село Стамболийски. Собствениците на автомобила са били там, когато возилото пламнало. До идването на огнеборците колата е изгоряла. Причината за инцидента е в процес на установяване.

Час и половина по-късно още една кола се е запалила – Мицубиши Лансър. Возилото е било паркирано до детската градина зад община Хасково. Бързата намеса на огнеборците е спасила колата. Изгорели са задна гума, стъкло и стоп. Има съмнения за умишлени действия затова днес предстои да бъде направен повторен оглед на колата.

Още един пожар е регистриран тази нощ. Забравена тенджера на котлон е подпалила апартамент в Димитровград на ул. „Васил Друмев“. Един екип огнеборци се е отзовал на сигнала. Бързата намеса на пожарникарите е спасила апартамента. Изгоряла е само тенджерата.

През уикенда са регистрирани още 9 пожара без материални загуби основно в сухи треви.

Изгорялото Мицубиши Лансър Изгорялото Мицубиши Лансър

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button