Хасково

„България на гражданите“: И в Хасково може да се повтори благоевградския сценарий

ПресконференциятаСлед броени дни в Хасково може да се повтори благоевградския сценарий във връзка с назначаването на областен управител от ДПС, заяви днес в Хасково Иван Стамболов от „България на гражданите“. „Обезпокоени сме от начина, по който се движат нещата и информацията, която получаваме – къде официална, къде не“, коментира още Стамболов.

Според него скандалът, с който започна днес заседанието на Консултатинвия съвет в София днес ще удвои протестиращите довечера.

От „България на гражданите“ смятат, че адекватното поведение на здравомислещите политически сили в този момент е да поискат предсрочни парламентарни избори, но след промяна в Изборния кодекс. Ако това не се случи, резултатите от новия вот ще са същите като тези през май.

За трети път в новата история на България парламентарната демокрация е в криза и едни предсрочни избори с променен Изборен кодекс ще дадат последен шанс за спасяването й, смята Стамболов. По думите му промените в страната трябва да случват на фона на бързи и адекватни мерки, които да спрат употребата и злоупотребата с медиите от политически сили с недобри намерения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button