Хасково

20 дка рапица изгоряха, продължава издирването на удавилия се симеоновградчанин

Пожар, илюстрацияПървият пожар от началото на жътвената кампания в Хасковско вече е факт. 20 дка рапица са изгорели край любимешкото село Оряхово. Огънят лумнал вчера следобед около 17:00 часа заради попадане на твърд предмет в хедера на комбайн, съобщават от Областната противопожарна служба.

Един екип огнеборци от Любимец се е включил в гасенето на пламъците. Спасени са 200 дка рапица.

Половин час по-рано на спешния телефон 112 е бил подаден сигнал за друг пожар. Горяло е ел.табло в трафопост до хипермаркет в Харманли. Причината за пожара е късо съединение. Унищожен е трансформатора.

В четвъртък са регистрирани още 6 пожара в сухи треви и автомобилни гуми в общините Хасково, Димитровград, Свиленград и Симеоновград.

Пети ден продължава издирването на тялото на удавилия се в понеделник 57-годишен симеоновградчанин. В операцията днес ще се включат 7 души. Сред тях отново има един екип водолази от Кърджали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button