Хасково

Протест срещу системата и още един в защита на ръководството на МБАЛ

ПротестДва протеста имаше тази вечер на централния площад в Хасково. Единият беше традиционният вече израз на недоволство  срещу случващото се в България, политическата класа и партиите, а другият – в защита на ръководството на хасковската болница с участието на политици.

Традиционният протест на недоволните от системата събра около 20 души с лозунги срещу партиите и политиците. Те заявиха, че политиците на другия протест не им пречат. Нашият протест не е срещу конкретна партия, а срещу статуквото. Грозна история е всяка нова власт да назначава нови хора, заявиха недоволните. Така те подкрепиха и исканията на другия протест.

ПротестОт другата страна събралите се служители на болницата и членове на ГЕРБ заявиха, че все има право на протест и припомниха, че през последните години МБАЛ – Хасково е показала много добри резултати и заради това не трябва ръководството да бъде сменяно.

Все пак те признаха, че смяната на ръководни кадри, която се е случвала и при тяхното управление, е част от причините за състоянието на страната в момента.

Сред протестиращите бяха и депутатите Ирена Узунова и Владимир Митрушев, както и бивши народни представители от ГЕРБ. Узунова заяви, че е в качеството си на гражданин, за да поздрави хората от болницата, които днес успяха да защитят позиции и мнението си. Протестиращите срещу системата са мои познати. Аз приемам част от техните искания като смяна на избирателната система и мажоритарния вот като разумни, допълни Узунова. Тя определи протестите като цяло като нещо позитивно.

 Протест  Протест
 Протест  Протест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Малиййй,страааах!
Малиййй,страааах!
26.06.2013 20:39 20:39

Ауу,ама само 20 човека ли сьбрали хората около Танчето Стойнова?Хасково Инфо,моля да не ни занимавате повече с тая персона.Доказано сьсипва всичко,с каквото се заеме.Справка-магариите,които правеше в миналия Общински сьвет.И за награда от ГЕРБ така да я изклатят.Сега ще видим дали ще я вземат в листата си на изборите след 2 месеца.

Димитрова
Димитрова
26.06.2013 20:46 20:46

Просто е абсолютно некоректно депутати от ГЕРБ да се залепят към протеста. Когато те дойдоха на власт, дали не махаха всичко, що можаха, без да гледат дали е читаво или не? Хайде холан, то бива, бива…..ама…

kremena
kremena
26.06.2013 21:19 21:19

VAN GERBERI MRASNI

мераклия
мераклия
26.06.2013 21:30 21:30

кака славея старшата вдигнала лозунг -не си отивай – ха сега си представете ако близнака го близнат каката какво ще прави на времето когатно беше млада бързо решаваше въпроса дига краката и печели сега обаче като я гледам взела дала може да съблазнява старците от дома в кенана

Мира
Мира
26.06.2013 21:42 21:42

Димитрова, комунистите не махаха ли всичко наред преди време? Не назначават ли когото си искат сега, та станаха дори смешни с почасови назначения и уволнения? Сега защо толкова бързат със смени където и колкото могат? Но на тях им е разрешено всичко, нали? Да… ама не! А бързат, защото знаят, че няма време. Защото търпението се изчерпа!

Nik
Nik
27.06.2013 0:27 0:27

g-n bliznakov e mnogo gotin i to4n pi4 i blagodarenie na nego bolnicata e obnovena izcqlo

боклук
боклук
27.06.2013 1:04 1:04

е защо…хората протестират за народа и боклуците, вие си викате …

realist
realist
27.06.2013 23:55 23:55

Не мога да повярвам, че искат Близнаков да се махне!!! Той е един от най- коректните хора, които някога съм срещал. Вършеше си работата, та и отгоре. Но… няма ненаказано добро.

Back to top button