Хасково

Чакат министъра на отбраната да даде военни имоти на Хасково

Община ХасковоАнгел Найденов е поредният министър на отбраната, който ще трябва да се произнесе по казуса да бъдат ли предоставени безвъзмездно на местната администрация военни имоти на територията на община Хасково.

Това стана ясно на днешната сесия, на която местните парламентаристи гласуваха докладната, внесена от председателя на Общинския съвет Иван Иванов, с която общината отново ще поиска да получи имотите на министерството.

В решението са посочени бившите казарми на ул. „Булаир„, над ул. „Дунав“, до бул. „Васил Левски“ и ул. „Ком“, Щабът на дивизията на бул. „Раковски“ и ул.“Дунав“, бившият КЕЧ на ул. „Дунав“, бившата писта в село Малево и военният имот в землището на село Узунджово.

Повод за искането е включването на тези имоти в приетия вече Интегриран план за градско възстановяване и развитие и възможностите за финансиране по европейски програми.

Решението на Общински съвет – Хасково ще бъде внесено в Областна администрация. От там с  всички придружаващи материали то трябва да бъде изпратено до Министерството на регионалното развитие и благоустройството за решение от Министерски съвет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.06.2013 13:58 13:58

Ангеле,Найденов ти си човек с разум,не се подавай на тия глупости.Този мръсник кмета на Хасково няма наяда,пак гледа да си напълни гушата.Продайте ги тези имоти и с парите стабилизирайте Българската армия,защото е в плачевно състояние…

ааааааааааа
ааааааааааа
28.06.2013 22:26 22:26

А бе на кой му пука за армията или каквото там е останало от нея?!А министъра и кмета са се сдушили вече!За малкото време което им е останало ще си ги поделят терените!Дано Кауньово някога се събуди от робския си сън и излезе на улицата като хората!Ама то с помаци и турци,че и цигани демокрация не става!А Хасково е пълно с такива!На тях не им пука за България!

патриот
патриот
29.06.2013 17:17 17:17

Не турците,циганите и помаците са проблема!НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ СА БЪЛГАРИТЕ!!!

haskovliika
haskovliika
29.06.2013 21:54 21:54

ne vi li e sram…i parkovete ni opravi…i monument i kambanariq ni napravi…i ulicite…ob6to vzeto vsi4ko…kak ne vi e sram da govorite gluposti….ako tezi voenni imoti se predostavqt na ob6tinata….imate li predstava g-n Ivanov…shte gi prevarne v raiski kat4eta…shtre ima kade da igraqt VASHITE deca….zasramete se….znaete samo da pliuete

Анонимен
Анонимен
30.06.2013 10:38 10:38

Оправи на майка ти долната част на корема простотиьо,един бул.Раковски направи и от него открадна 2/3 от асфалта та сега е заприличал на калдаръм.И за финал едно питане,ти каква си че му лижеш долната част на гарбъ на тоя пладнешки крадец…?

Друг гост
Друг гост
02.07.2013 0:52 0:52

Абсолютно си прав! Ама то да беше само булевард Раковски щяхме да му го опростим…Ма то край има ли…Цццц! Но, е така е, като има тъпи , заспали овци да подкрепят г- н Иванов и действията му и на затва сме на тоз хал! Защото тези, дето спряха да му обръщат внимание отдавна вече са се изнесли от таз селяния в Хасково…..Градинки щял да прави от военните имоти…..Боже, боже! Ми покрай тях? Цццц…нямам думи!

Back to top button