Хасково

Елена Катранджиева с отличие от Висшия съдебен съвет

Елена КатранджиеваВисшият съдебен съвет награди Елена Катранджиева за образцово изпълнение на служебните задължения и проявен висок професионализъм при осъществяване на функциите и на заместник – окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Хасково.

Известната хасковска юристка има близо 40 годишен стаж в прокуратурата, а преди няколко месеца излезе в пенсия.

В категория действащи магистрати ВСС отличи Антон Стоянов – районен прокурор на Районна прокуратура – Свиленград.

Зад всяко едно от отличията стоят месеци и години всеотдаен и неуморен труд в полза на обществото, за създаване на усещане за справедливо правораздаване у хората и в името на изграждането на авторитета на съдебната система, каза на церемонията в столицата Магдалена Лазарова, председател на комисия „Публична комуникация“ на ВСС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
най-после
най-после
28.06.2013 18:14 18:14

да си ходи тая дърта крава

гадже на милена
гадже на милена
28.06.2013 21:22 21:22

а кой да остане –иван ванчев ли – беше следовател а баща му шофьор на окръжния началник на мвр– изобщо наши момчета

гражданка
гражданка
29.06.2013 18:52 18:52

докога ще има такива негативни хора като т.н. „най- после“. Цял живот т-жа Кантранджиева се е трудила съвестно и сега когато трябва да и се каже едно благодаря се пишат всевъзможни глупости и обиди напълно незаслужени. Какви са тия простотии напоследък като се напише нещо в сайта и заповат всевъзможни обиди . Заменихме добрата дума към хората с имената на всякакви животни, обиждаме се на външен вид, подиграваме се с бедни, болни, възрастни. Търсим им за всичко кусури. Защо не се погледнат господата и госпожите, които обичат да обиждат околните какво пък те представляват първо в огледалото. Старостта не е порок. Г-жо Катранджиева прекрасна си , достойна и в професията и в живота си. Дълго да живееш и да се радваш на старините си. Заслужаваш го. А и въобще не си стара. Живота сега започва на 55+

на-после
на-после
30.06.2013 8:37 8:37

защото Гражданко не знаеш уважаваната от теб госпожа колко дела е продала, за да подсигури старините си.

ххххх
ххххх
01.07.2013 10:10 10:10

А ВИЕ ––,СВИДЕТЕЛ ЛИ СТЕ НА ПРОДАЖБАТА,Какво значи да си осигури старините,има прекрасни синове които не я оставят, а и тя е много скромен и пестелив човек!Ленко,завистта е лошо нещо,по-добре да ти завиждат отколкото да те съжаляват!Твоето богатство са синовете ти и двете прекрасни внучки,радвй се на тях!

ДО най-после
ДО най-после
01.07.2013 13:24 13:24

Значи казваш тя била продажна? А ти си една дребна душичка и аз много те съжалявам. Хайде щом се имаш за честен и достоен човек излез с името си и кажи поне едно „продадено“ дело! Ако пък нямаш чак такава доблест – в съда и прок*ратурата има поставени кутии за сигнали до ВСС. Мини и пусни нещо анонимно, но нека в него да има поне капчица истина, а не голословни твърдения. Много е лесно да се правим на интересни по форумите, дари за сметка на доброто име на някого.

Back to top button