Хасково

Динко Атанасов оглави Ротари клуб

Снимка от РотариДинко Атанасов ще бъде президент на Ротари клуб Хасково през новата ротарианска година. По традиция в началото на юли в „Ротари Интернешънъл“ се извършва смяна на ръководствата на клубовете по света.

Обявяването на новия президент на хасковския клуб стана на тържествена сбирка, на която бяха отличени успешно представилите се ученици от ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“ в езиковата олимпиада „Дерби”.

Издаващият президент Анушка Вальова-Колева връчи парични награди на най-добрите възпитаници на гимназията и малки символични подаръци на техните ръководители. Премиите се връчват във връзка с предварителния план на Ротари клуб – Хасково да поощрява изявени деца, показали високи резултати в учебния процес и в извънучилищни прояви и допринесли за популяризиране името на града.

Новият президент на Ротари Динко Атанасов се ангажира да продължи многогодишната традиция на клуба по отношение на талантливите деца на Хасково.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button