Хасково

Безплатно обучават земеделски производители от региона

Трактор, илюстрацияНационалната служба за съвети в земеделието  планира провеждането на  нови безплатни обучения за селскостопански производители.

150 часа (19 дни) ще продължи курсът в Хасково за зеленчукопроизводители. Тези, които се интересуват от отглеждане на охлюви, ще трябва да отделят от времето си 4 дни. Със същата продължителност е и курсът за отглеждане на червен калифорнйски червей. В Хасково ще има и еднодневен семинар на тема „Основни проблеми по опазване на компонентите на околната среда в земеделския сектор“.

В безплатните курсове могат да се включат регистрирани земеделски производители, собственици на гори, управители на фирми. Организаторите поемат  всички разходи, включително пътни до мястото на провеждане, осигуряват се хотел и храна.

Финансирането на обучителните и информационните дейности е осигурено от Програмата за развитие на селските райони.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button