Хасково

Изгоря орехова градина, спасиха куче, паднало в шахта

Пожар, архивОрехова градина край хасковското село Манастир е изгоряла при пожар вчера следобед, съобщават от Областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Огънят е пламнал малко преди 15 часа заради небрежност. До пристигането на огнеборците ореховите дървета са били унищожени. Спасени са обаче 17 съседни овошки и 150 декара окосен фураж.

Късо съединение е причинило пожар в хидрофорна помпа на бул. „Съединение“ в Хасково вчера сутринта, допълват от пожарната. При инцидента са изгорели кабели, а стените на помещението са опушени.

Хасковските огнеборци вчера са гасили още пет пожара в сухи треви и отпадъци. Рано сутринта се е наложило служители на управлението да спасяват куче, паднало в шахта във вилна зона „Каменец“ в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button