Хасково

Родители крият дрога при бебето

Полиция24-годишен хасковлия и 18-годишната му приятелка са задържани за съхранение на дрога.  Хасковските криминалисти са направили опит да спрат мъжа, шофиращ лек автомобил Опел, в района на театъра в Хасково. При вида на подаващия стоп-палка полицай, 24-годишният мъж потеглил рязко, застрашавайки живота на униформения. Малко по-късно беглецът задържан на улица „Георги Кирков“, като в колата са открити електронна везна и мобилни телефони.

Последвало е претърсване в жилището на хасковлията на улица „Хаджи Димитър“. В дома му са открити 10 грама амфетамин, 46 грама метаамфетамин и 8 грама хероин. От таванското помещение на жилището са конфискувани още 22 грама канабис, 64 грама амфетамин, 5 броя мобилни телефони и множество СИМ карти.

Полицейските служители са установили, че дрогата е съхранявана в помещение, където двамата отглеждали четиримесечния си син. На детето е предоставена полицейска закрила, а двамата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.07.2013 18:15 18:15

galko za detenceto?!!!!!tezi kaputi-maloumnici ne trjabva da vidat bjal svjat,ako vaobshte imame njakakvi zakoni-dolni laina,izmet?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

гражданка
гражданка
09.07.2013 9:16 9:16

Как е възможно това, да крият тия неща при детето си,за тия двамата затвор, те са убийци на деца и предполагам кой знае кого зарибяват.Но къде е мястото на закона-паричка в джобичка!Задържат ги и ги пускат като невинни,това е нашия закон!

Back to top button